Aeham Ahmad is van 12 t/m 20 december weer in Utrecht

2018-12-13T09:32:17+00:00donderdag 13 december, 2018|

Op uitnodiging van Operamakers en Residenties Utrecht is van 12 t/m 20 december de pianist en componist Aeham Ahmad weer in Utrecht!

We zijn blij dat wij deze mooie en inspirerende samenwerking met pianist Aeham Ahmad verder kunnen verdiepen tijdens zijn verblijf in Utrecht.

De kunstenaar en de mens Aeham Ahmad verbindt de passie voor muziek en ook de overtuiging, dat het kunstonderwijs een transformatie moet doorlopen om de kosmopolitische samenleving recht te doen.

Tijdens zijn verblijf in december trainen en inspireren wij o.a. muziekdocenten en studenten van het HKU Utrechts Conservatorium.

Aeham Ahmad is op uitnodiging van Residenties in Utrecht een langdurige verbinding aangegaan met de stad Utrecht.

In de periode 12 – 20 december kan je Aeham Ahmad op verschillende plekken in de stad horen en ontmoeten o.a. zijn boekpresentatie, een concert en meer… Het complete programma en info over Aeham Ahmad staan hier.

Op 12 december jl was Aeham te gast bij Stranded FM voor een uitgebreide live feature. In dit programma sprak hij over zijn werk, zijn boek, zijn Residentie in Utrecht en zijn ideeën over de nodige veranderingen in de kunstopleidingen en educatie. Luister nu!

Foto’s: Iddo Havinga